lørdag 27. desember 2008

God jul og godt nytt aar!!!

Til dere alle!
Vi har reist fra Jabiru og Darwin og Northern Territory, dro fra Jabiru i osende regnvaer fredag 19. desember, overlevde syklonvarsel og stengte bussstasjoner i Darwin over helga, og dro til Townsville sondag 22 paa morran. Var i alt 35 timer paa buss, og 20 timer venting i Tennant Creek, har bare en ting aa si om det stedet, ikke dra dit.. Der finnes INGENTING.. Absolutt ingenting, ikke det minste, ikke noe, ingenting. Hehe:) men vi fikk da lest mye bok den dagen;)
Kom fram til Townsville tirsdag 23 paa kvelden og har bodd hos tremening Marit Enger Thomas etter det, og feira jul med hennes familie her, det har vaert veldig stas:) Grilling den 24., hehe, og aapning av gaver den 25 paa morran, anderledes, men det er ikke mye som minner om jul her uansett, saa det har vaert helt fint det:) Herlig aa vaere med kjentfolk:)
Naa prover vi aa finne en maate aa komme oss til Sydney og Melbourne paa, saa faar vi se om det trengs mer jobbing eller ikke:) Mulig det gjoer det;)
God jul og godt nytt aar alle sammen!
Kos dere i kulda og med all den gode maten!;)
g

3 kommentarer:

Hanna Hvattum sa...

God jul, dere to!

Anonym sa...

God Jul och Gott Nytt År till er båda från Erik och Kristina

Anonym sa...

PUSEN! Håper dere har hatt en strålende og annerledes jul! Tusen takk for pakken! Jeg har studert damene rundt bålet og nå ligger de på nattbordet mitt :) Fikk den i dag! Du er snill altså!!
Var så kjekt med en liten lapp i posten! Savner deg og gleder meg veldig til mer av alt du skrev om ;)