mandag 1. desember 2008

Update

God advent alle sammen!
Det tok litt tid foer vi fikk med oss at det var advent allerede, eller, vi fant det ut den 1. desember altsaa, men ikke foer dagens arbeid var utfort og vi satt og skrev paa timelista, og der stod det jammen 1 desember! merkelige saker, det foeles ikke sann!
her blir det bare varmere og varmere, det er naer umulig aa jobbe i fullt tempo, eller det er umulig, alt gaar litt saktere naar gradstokken kryper over 40 grader og det er saa hoy luftfuktighet.. Men det betyr jo at selv om vi vasker faerre doer(de stenger litt etterhvert, pga faerre folk her)saa jobber vi like mye:) Det er jo bra!
Ellers har nesten alle vi har vaert her med den siste maaneden reist, det var masseforflytning for de fleste. Det har kommet 4 nye hyggelige mennesker, og vi har bare et par uker igjen, saa det gaar nok fint, tenker jeg:)
Forrige lordag var vi paa cruise med Guiseppe og Berit(de vi vasker skolen med, eller vaska, de har reist de ogsaa.. saann er livet i Jabiru..) paa Yellow water, og det var aldeles utrolig! Saa pent og saa mange krokodiller, fantastisk! Det var en god tur!
Ellers har ikke mye skjedd.. Nei, det var vel det..
Hahaha, saa spennende;)
Fortsatt god advent saa lenge!
g

1 kommentar:

Anonym sa...

UPDATE! HURRA!

Advent med dovasking vs advent med eksamen. Hm..vet ikke helt hva som er best. Are you kidding? En advent med deg, så klart!!!

Kos tilbake til deg, pus! Hils Kris!
Hva gjør dere etter at dovaskinga er overstått?