torsdag 28. februar 2008

Mer bilder!












eeh, hvis noen har tips om hvordan man kan legge ut mapper/album med bilder saa hadde det vaert kjaerkomment! Dette er fra helsinki, blir bedre naar vi finner ut hvordan man snur bildene og slikt:) og hvordan vi kan legge ut fler bilder..

2 kommentarer:

marina martinelli sa...

AAAAh,
Vi skrev en gedigent kommentar og den bare forsvant!

Jeg er frustert, Eystein tar over nå. Når det gjelder bilder, flytt blogen til Windows Live Spaces.

Marina

_____

Hei. Godt å høre fra dere. Her har det vært mai- vær de siste dagene og døra er åpen igjen hele dagen. Dere må "poste" mer bilder så jeg kan stjele noen til travelpress- utstillingen hehe. Masse fete bygninger der øst? det er det her også, men bare på tv. Tror norske tv- flk går på skole bare for å lære å få oslo til å se større ut!

Fått masse "savner Kristoffer" meldinger fra småjentene og andre. Så vet du det.Kos dere masse og så lover vi å følge med fra hjemme.
E

____

Husk å begynne en idiotisk samling, som for eksempel tesjeer fra alle byers turistkontor eller frimerker eller støttbumperklistemerker.

Jeg utfordrer deg til å gå med en gaybevegelse t-shirt i Moskva og en plakat som sier "Putin, vår helt".

Her i Norge er alt oppned. En haug med vietnamesere ble tatt for å ha marijuanaplantasjer i Tønsberg (SSB spår at turistsesongen i Vestfold vil være den dårligste i det siste tiår, hehe) og Manuela ble sparket for å ha spist middag.

Hvorfor gråter Gunhild i Helsinki? Hva har du gjort, Kristoffer? Vist henne en naken finne? Man kan bli snøblind av sånt.

Fy, fy.

kos dere

Marina, nok en jævla utlending.

Anonym sa...

Hei Gunhild (og Kristoffer)!!
Nå har jeg vært nesten daglig inne og smugtittet på bloggen deres, tenkte det var på tide å si fra at jeg også er her :)
Digger å lese om opplevelsene deres, men vil selvfølgelig se fler bilder :P Men, vet åssen det der er, mye pes! Men, jeg venter ihvertfall i spenning!
Føler meg litt lurt forresten..trodde aldri jeg skulle få lyst til å dra til Helsinki og Russland lissom, men nå ble jeg plutselig litt frista! Bare vent, snart er jeg rett i hælene på dere ;)
Fortsett med jevnlige oppdateringer!!
Jeg drar forresten til Brasil om en uke, skal jeg sende sjokoladepizza??
Kos dere videre!!Da koser vi oss også!
Klem Hilde
PS. Jeg har IKKE noe å gjøre med de marihuana-plantasjene å gjøre!!Og det er bare å komme på ferie til Tønsberg til sommern for det :)