onsdag 16. april 2008

Det virker!

Hurra, vi har klart aa aapne bloggen igjen, alt loser seg om man tar en annen pc.. Eller noe, det var damenes mening, de damene som styrer hostellet vi bor paa.. Saa da er vi atter paa igjen, folkens!



Tusen takk for bursdagsmeldinger, baade her, paa mail, paa facebook og paa melding, eller msn, fantastisk! Jeg er ikke glemt sjol om jeg er langt unna, herlig!

Vi feira ikke saa voldsomt, men hadde en fin dag! Maa si at dager det ikke er saa store forventninger til er lettere enn andre, saa det var ikke saa mange forventninger, og det er bra nok. Var aa saa et fantastisk tempel, slik alle templer her er, og feira med kake og kaffe paa Starbucks, hehe! Veldig bra! Brukte noen timer paa internett, msn med venner og familie, veldig deilig aa ta seg tid til det, ogsaa gikk vi ut for aa spise pekingand, men vi var for seint ute, saa kjokkenet paa restauranten hadde ikke tid til aa lage det foer stengetid, saa det ble vanlig kinesisk mat istedenfor, noe som er helt fantastisk, saa det var helt ok!
Ogsaa var det tidlig i seng for spraakkurset startet mandag morgen klokka ni, saa ingen mulighet for rangling eller mere feiring.. Som er bra, for spraakkurs er ikke barebare!

En god dag, og jeg har faatt vite om flere gode feiringer med kake og sjokolade og sang og greier, saa jeg er fornoyd! Gode tider:)

Skal lope og legge meg straks, det er tidlig opp hver dag naa, og studere tegn og lyder og uttale og grammatikk, saa det er best aa vaere uthvilte. Foler oss mer og mer hjemme, dagene blir liksom normale: Tidlig opp, metro til skolen, lunsj, lese lekser(massemassemasse pugging!), slappe av, kanskje lese litt eller se film, ogsaa ut aa spise denne fantastiske kinesiske maten som er overalt, enhver restaurant i Kina er en god restaurant! Og saa legge seg.. Rytme er bra, det har jeg laert i Steinerbarnehagen!:) Saa hurra for det, vi prover aa blende inn som Beijingere, med blandet hell, hehe! Og det er deilig aa ikke vaere saa himmla turistete hele tida.. Puh for et mas det er aa vandre rundt og se alt mulig!;)

Talast, trofaste lesere!
g

1 kommentar:

Maja Leonora sa...

Godt å høre at dere ikke blir sensurert... Er det merkelig stemning i Kina, forresten, etter alle Tibet-protestene i anledning OL? Eller er det noe som ikke når ut til folk..?

Håper dere koser dere og lærer masse språk.. ;)