søndag 6. april 2008

Ting ordner seg!

Den spennende historien om Gobi er enda ikke over, for oppvaskens time kom i gaar.. Vi dro tilbake til Golden Gobi, guesthouse og turarrangoer for aa snakke med hovedsjefen om hvordan vi hadde hatt det og at vi var fornoyde med sjaaforen og guiden, men ikke med hovedkontorets oppfolging av det hele.. Det tok to timer hvor vi nesten tydde til taarene fordi ting saa ut til aa gaa riktig galt! Sjaaforen holdt paa aa miste helaarsjobben sin, og hun ville bare tilby han jobb i sommermaanedene fordi ho ikke lenger stolte paa at han gjorde jobben sin dersom det ble ekstremvaer, som det noen ganger blir paa vaaren.. Vi var helt satt ut, dette var virkelig ikke det vi ville! Vi ville sorge for at han, siden vi ikke ser at han har gjort noen feil enda, skal fortsette i jobben som vanlig, evt maa innskrenkninger og "straff" komme etter at feil er gjort! Men ho mente at han allerede hadde tatt feil avgjorelse.. Det tok lang tid og var veldig vondt, men etter at vi hadde forklart oss som best vi kunne, og sjaaforen ogsaa hadde faatt forklart at slikt vaer hadde han aldri opplevd noensinne med sine 10 aars erfaring som sjaafor, saa trodde ho oss, og han fortsetter i jobben som foer.. Etterpaa var vi glade, men alle hadde vondt i huet! For et opplegg, helt forferdelig aa maatte vaere en del av en slik prosess, men jeg tror det hjalp sjaaforen vaar at vi talte hans sak, og at alle kort ble lagt paa bordet, slik at hans stemme ogsaa ble hort!

Saa var det det med visaekstention og passene vaare som har vaert paa ville veier( i alle fall paa immigrasjonskontoret i lengre tid) og som vi skulle faa hente i dag tidlig.. Saa vi motte opp paa golden gobi igjen, og igjen hadde det skjedd en feil, saa de var ikke der naa heller, og vi skulle faatt de paa lordag.. Viste seg at damen som ordner med pass hadde sett feil og trodd ho skulle hente vaare pass den 8. og ikke den 3... Saa det ble enda mer venting og saa maatte vi bli med til immigrasjonskontoret. Men der var det, og naa er alt i orden!

Ting ordner seg til slutt!

I kveld tar vi nattog til Erlian i Kina, og paa onsdag regner vi med aa vaere i Beijing! Artig!

So long everybody;)
g

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei dere!

Høres ut som tidenes eventyr! Lykke til videre på reisen. Hilsen Morten

Anonym sa...

Heisann!

tusen takk for gaven :D superfint skjerf! og gave fra russland..., kult!

virker som om dere har det supert, alt i alt :) fortsett med det!!! :D

Hilsen Malin og Ida :)

Anonym sa...

Hoi!
Saa fint aa hoere at dere har en fin tur. heh, aassen smaker camel (ikke sigarettene,for det veit jeg jo,haha)? naa sitter jeg i Cairo som er en helt enorm by, stappfull av mennesker, og minst like fin som den er forurenset. Drar til Beirut paa fredag, og derifra, litt hulteribulter rundt i midtosten. By the by, morsomt nok saa har jeg ogsaa fikset meg en bart. Foer jeg leste om din! Folte meg litt teit da. Broedre i bart liksom. ha ha.
Ha en fin tur videre og lykke til i Kina!
/Daniel

Maja Leonora sa...

woa.. carzy historie med det turistbyrået! så bra at dere talte sjåfførens sak!

håper dere koser dere i Bejijing, og nyter livet på tur :)

*klem*